De Vos Zwemtechniek - Werkwijze - zwembaden,zwembad,leisure pools, lpw,riviera pools,unipool,kosten,prijs,prijzen,aanleggen,maken,doe het zelf,Lovendegem,Waarschoot,Evergem,Sleidinge,Belzele,Gent,Eeklo,Zomergem,Ertvelde,Wondelgem

Onze werkwijze

Gaat u een zwembad kopen? Met een zwembad van Niveko of Polyfaser kiest u voor een van de meest duurzame monoblok zwembaden ter wereld! Maar ook voor een piekfijne service zit u goed bij ons. Tuinen Ken De Vos adviseert en begeleidt u namelijk van idee tot afwerking. In wat volgt leggen we stap voor stap uit hoe de opbouw van een zwembad bij ons in zijn werk gaat.

De bouw van uw zwembad in de fabriek

Wanneer het theoretische werk achter de rug is, beginnen we met de effectieve opbouw van het zwembad. Dit is puur atelierwerk: het zwembad wordt hier opgebouwd en volledig uitgerust volgens uw wensen. Rolluik- en circulatietechnieken, verlichting en eventuele opties (zoals een tegenstroominstallatie of watervallen) worden geÔntegreerd en ondergaan ook een kwaliteitscontrole in het atelier. Op die manier kan de opbouw van het zwembad in uw tuin op een vlotte en efficiŽnte manier verlopen. Maar liefst 3/4de van het werk gebeurt immers al op voorhand in de fabriek, terwijl slechts 1/4de wordt uitgevoerd bij de klant ter plaatse.

 

De opbouw van uw zwembad in de tuin

Het moment is aangebroken waarop we het zwembad plaatsen in uw tuin! Een vast team verzorgt hier alle werken: graven, funderingen plaatsen, het zwembad positioneren en afwerken. Tegelijk zijn de technische medewerkers bezig met het inbouwen van de technieken. Wanneer de opbouw van het zwembad is afgerond wordt alles in werking gesteld en opgeleverd. Ons team zorgt er tevens voor dat de werf wordt opgeruimd door alle restmaterialen netjes te sorteren en af te voeren. U, als klant, krijgt uiteraard ook nog de nodige informatie en een handleiding. Heeft u achteraf toch nog vragen over uw zwembad, geef ons dan gerust een seintje!

 

De verdere afwerking van uw tuin

Tuinen Ken De Vos beschikt over een eigen ontwerp- en uitvoerdersteam om de opbouw van uw zwembad tot in de details perfect te realiseren. Naast de opbouw en het plaatsen van zwembaden kan u bij ons trouwens ook terecht voor totaalprojecten. Een terras, een poolhouse, een speeltuin voor de kinderen, en ga zo maar verder: onze eigen mensen doen er alles aan om uw droomtuin aan te leggen.

 

Heeft u vragen of wenst u meer te ontdekken over de opbouw van een zwembad, aarzel dan niet en contacteer ons!

De voorbereiding

Alles begint wanneer u bij ons een offerte opvraagt. Het eerste wat we dan doen, is een gratis kennismakingsgesprek plannen. Tijdens dit gesprek geven we uitleg omtrent de opbouw van een zwembad, bekijken we of het zwembad dat u wilt kopen aansluit bij uw wensen en verwachtingen, en geven we ook persoonlijk advies. Na dit gesprek stellen we een offerte op en lichten we deze toe. Vragen en onzekerheden omtrent de opbouw van het zwembad worden verder geduid. Is alles in orde? Proficiat, dan wordt de bestelling geplaatst! We spreken ook alvast een datum af om het zwembad te plaatsen. Voor we beginnen met de opbouw van het zwembad in uw tuin, plannen we ook nog een bouwvergadering in. Hier kan u nog eens al uw vragen stellen.

Uw tuin-totaalpartner

Pyramidestraat 25A, 9920 Lovendegem - Tel 09 377 85 25 - Mail: info(at)kendevos.be - GEREGISTREERD & ERKEND AANNEMER

Webdesign: © 2019-2020 Ken De Vos