De Vos Zwemtechniek - Onderhoud - zwembaden,zwembad,leisure pools, lpw,riviera pools,unipool,kosten,prijs,prijzen,aanleggen,maken,doe het zelf,Lovendegem,Waarschoot,Evergem,Sleidinge,Belzele,Gent,Eeklo,Zomergem,Ertvelde,Wondelgem

Onderhoud

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw zwembad. Om een goede waterkwaliteit te garanderen is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud aan de installatie te plegen. Naast de wekelijkse werkzaamheden als het meten van zwemwater, het terugspoelen van het zandfilter etc., is het verstandig om regelmatig de installatie te laten onderhouden om de levensduur van de installatie te vergroten en de kwaliteit van het zwemwater te garanderen.
 
Wij kunnen U helpen om een
onderhoudsplan op te stellen en uit te voeren. Tevens is het mogelijk om de installatie zo aan te passen zodat het onderhoud minimaal is en u dagelijks zonder problemen van uw zwembad gebruik kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw zwembad zomer- en winterklaar maken zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

 

Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden om het onderhoud van uw zwembad te verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Omdat we service en kwaliteit zeer belangrijk vinden, kan dit enkel binnen een straal van 20km rond Lovendegem. Wij zijn voor storingen 7 dagen per week telefonisch, (ook na 18.00 uur) bereikbaar en voeren wij 7 dagen per week servicewerkzaamheden uit. Klanten met een onderhoudspakket genieten bij een servicemelding een voorkeursbehandeling..
 
Voor meer informatie en mogelijkheden over onderhoud van uw zwemwaterinstallatie kunt u
met ons contact opnemen.

Uw tuin-totaalpartner

U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van een zwembadrobot of materiaal voor manuele reniging zoals bodemzuigers, schepnetten, borstels, Ö

Pyramidestraat 25A, 9920 Lovendegem - Tel 09 377 85 25 - Mail: info(at)kendevos.be - GEREGISTREERD & ERKEND AANNEMER

Webdesign: © 2019-2020 Ken De Vos