De Vos Zwemtechniek - Onze zwembaden - polyfaser,zwembaden,zwembad,leisure pools, lpw,riviera pools,unipool,kosten,prijs,prijzen,aanleggen,maken,doe het zelf,Lovendegem,Waarschoot,Evergem,Sleidinge,Belzele,Gent,Eeklo,Zomergem,Ertvelde,Wondelgem

Onze zwembaden

Niveko

Polyfaser monoblok

Staalwandbaden

Tuinen De Vos is erkend plaatser van Polyfaser. De basis is een met glasvezel versterkt onverzadigd polyester, vrij van poriën en schuurt niet. Het polyester wordt gelamineerd, met polyester hars worden glasmatten aangebracht op de standaardvorm. De handmatige verwerking garandeert een gelijkmatige opbouw en kwaliteit van de lagen, wat zorgt voor enorm sterke wanden en optimale isolatie van de bodem. Aan de waterzijde wordt een speciaal ontwikkelde gelcoat en vinylester hars aangebracht. Die laag voorkomt dat water in het materiaal dringt, wat op langere termijn tot aantasting en kwaliteitsverlies zou kunnen leiden. Polyfaser gaat nog verder, aan de buitenzijde gebruikt men een topcoating die het grondwater afstoot.

Vanwege al hetgeen hierboven omschreven is het geven van uitstekende garantievoorwaarden geen enkel probleem; 20 jaar op waterdichtheid van de kuip en 5 jaar volledig op de oppervlakte (dus ook osmose) van het bad (uitbleken donkere kleuren uitgezonderd). Naast de standaardkleuren wit, hemelsblauw en grijs kan het Polyfaser bad optioneel geleverd worden in een zogenaamde 3D ‘keramische’ kleur. Daarbij duidelijk opgemerkt dat het woord keramisch alleen van toepassing is op de aanblik van de kleur, niet op de bouw of constructie van het zwembad. 

Verder kan bijna elk Polyfaser zwembad voorzien worden van een Overdrive lamellenafdekking (boven waterniveau, onder waterniveau in een vaste nis, onder waterniveau in een optionele nis onder in het bad, onder waterniveau in een optionele nis achter het bad). Ook een perfecte randafwerking in natuursteen behoort tot de mogelijkheden. Leverbaar in 2 kleuren namelijk Orient black gevlamd en Blue stone geschuurd. De Polyfaser zwembaden met een zit- of ligbank kunnen worden voorzien van een dubbele bodem met bloweraansluiting (massagebank).

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een woordje uitleg of bezoek de site van de fabrikant op https://www.polyfaser.com.

 

Uw tuin-totaalpartner

Standaardkleuren

Keramische kleuren

Wit

Hemelsblauw

Grijs

Oceaan wit

Oceaan blauw

Antraciet grijs

Antiek beige

Informatiefilm Polyfaser

In het totale proces wordt niets aan het toeval overgelaten. Nadat diverse lagen op het polyester zijn aangebracht, krijgt elk bad in een tot 70° Celcius verwarmde ruimte de tijd om uit te harden. Dat verbetert de stabiliteit en verlengt de levensduur. Deze verhitting dient tevens als kwaliteitscontrole op de waterdichtheid van de coatings. Steekproefsgewijs wordt de dikte van de wanden gecontroleerd, ook de stijfheid wordt aan grondige tests onderworpen. Alle baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 30° Celcius met maximale uitschieters van 32° Celcius. Elk zwembad ondergaat de productie-fasen in speciaal geconditioneerde ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Als laatste stap verrichten de specialisten van Polyfaser nog een algemene eindcontrole voordat het zwembad de fabriek verlaat en naar het uiteindelijke adres kan worden vervoerd.

Pyramidestraat 25A, 9920 Lovendegem - Tel 09 377 85 25 - Mail: info(at)kendevos.be - GEREGISTREERD & ERKEND AANNEMER

Webdesign: © 2019-2020 Ken De Vos